About me


Ik ben Rebecca (26), geboren in de vlakke winderige kunstmatig aangelegde Noordoostpolder, verhuisd naar het mooie Drenthe en nu woonachtig in het gezellige Zwolle. 

Officieel ben ik afgestuurd als bedrijfseconoom, bij het typen van dat woord val ik al zowat in slaap. Ik ben blij dat ik de studie afgerond heb, maar het is absoluut niet meer waar mijn hart ligt. Als ik geweten had wat ik nu weet, zou ik waarschijnlijk andere keuzes gemaakt hebben.
Wat zou ik dan wel mijn hele leven willen doen? Nou creatief bezig zijn en dan vooral in de fotografie. Zodra ik een camera in mijn hand heb, vergeet ik de tijd en zul je mij niet meer horen. Momenteel vind ik het alleen lastig om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen, omdat ik het eng vind zo'n uitdaging aan te gaan. Maar wie weet misschien zie ik binnenkort een keer het licht ;)
Mijn passie voor fotografie is een beetje ontstaan bij mijn zus, zij is fotografe. Ik kan dus veel van haar leren, super fijn! De keuze om mezelf een digitale spiegelreflex voor mijn 23e verjaardag te geven, was dan ook de beste keuze ever. En van mijn ouders heb ik hun oude analoge spiegelreflex gekregen, dus ik kan genoeg oefenen (:

Verder maak je mij bijna niet gelukkiger als je zegt: "Rebecca, laten we op reis gaan." Als het geld er is, serieus ik wil een geldboom, zal ik hier niet vaak nee op zeggen hihi. Fantastisch om nieuwe plekken te ontdekken en dit op beeld vast te leggen. Ik hou van de UK, vraag me niet waarom, ik heb er geen goede verklaring voor ;P Verder staan Canada, IJsland en Kopenhagen hoog op mijn verlanglijstje.  

Op deze blog neem ik jullie graag mee op reis langs de steden en mooie plekken in binnen- en buitenland. En soms zal ik jullie de resultaten laten zien van een fotoshoot.

(Fotocredits v.l.n.r. gaan naar Daphne, Linda en Arzu)


» Be rich in adventure, in health, in knowledge, in laughter and in love. And then focus on the bank account, so let's get lost! «

Subscribe