We captured: Zussenshoot Dagmar&Iris

7.12.15


Weet je nog, dat idee van mijn zus en mij? Nou de tweede zussenshoot is inmiddels ook al een tijdje een feit. En o ja we hebben besloten het concept wat verder uit te breiden en ook de broers erbij te betrekken ;) Dus wil jij ook zo'n spontane en gezellig fotoshoot? Laat het ons dan weten...kijken kan natuurlijk ook. Dit keer naar de zussen Dagmar en Iris.

Deze fotoshoot plannen zorgde voor heel wat zweetdruppels, nee grapje die kwamen later pas. We hebben de shoot een aantal keer moeten verzetten wegens ziekte en dat vreselijke Nederlandse weer. In oktober was het dan eindelijk zo ver!

Met de camera's, vintage koffert (het idee was om te gaan picknicken) en een heel voedselpakket van Dagmar vertrokken we richting de binnenstad van Zwolle. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de omgeving rond de oude stadsmuur.
Het was dan wel niet koud, maar wel mistig! Ja hoor hebben wij weer...niet dat dit heel erg was, maar toch een klein beetje zon voor een vrolijke sfeer is ook wel fijn. Nah ja vrolijke sfeer, daar hebben wij Vreugies eigenlijk geen zon voor nodig ;) ...dan laten we toch gewoon wat confettibussen ontploffen? ^^ Maar dat komt later. Nu eerst maar eens 'opwarmen' door de stadsmuur te beklimmen.


Samen herinneringen van vroegâh ophalen en onzin verhalen vertellen (alleen het ijsje ontbreekt nog)...iets met een gele onderbroek, een fietsenrek en een vliegtuig??! ;)


En nee de mist is niet zichtbaar op de foto's, dus dat viel wel mee. Het zou echter ook niet lang duren voordat de zon tevoorschijn zou komen inclusief strak blauwe lucht. Wat een geluk! (:
Tijdens de fotoshoot vragen we Dagmar en Iris zelf om elkaar te omschrijven, maar erg leuk is ook dat je gewoon op de foto's ook het verschil al ziet. Iris is de rustige van de twee, georganiseerd en denkt veel na. Dagmar zit het meeste op de praatstoel, is drukker in haar bewegingen en gaat meer op haar gevoel af...je ziet deze verschillen zelfs tijdens het eten en in de manier waarop ze het eten ingepakt hebben. Geweldig! ;)


Nu we allemaal wat aan elkaar gewend zijn haal ik mijn vintage koffert maar eens even tevoorschijn...laat die confetti nu maar komen! Geïnspireerd op één van de favoriete quotes van Dagmar: "Throw kindness around like confetti."


En wat zei ik je over het eten? Iris heeft netjes haar bammetjes in een bakje zitten terwijl Dagmar al haar voedsel op de bank heeft uitgestald...van Tony Chocolonely tot aan gezond fruit haha. Een feest dus om deze twee te fotograferen (:


Wil jij ook zo'n doldwaze gezellige fotoshoot? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden door een reactie achter te laten ;)

Voor meer foto's klik hier.

You Might Also Like

0 reacties

Subscribe