Wanderlust: Londen Winter Wonderland

11.1.15Zie hierboven de persoonlijke bar van Arctic Monkeys, jaja, behalve Kensington kom je Arctic Monkeys ook overal tegen in Londen. I wish! De namen ja die kom je wel tegen. Anyways het evenement zo rond de kerst (wat in Londen in november al begint) was dus Winter Wonderland in Hyde Park. We zijn hier tijdens onze citytrip twee avonden geweest, jeetje die Engelsen weten wel hoe ze een park om moeten bouwen tot een mega markt/ kermis.

Vooral zaterdagavond struikelde je over de massa's mensen, een hele uitdaging om wat foto's te kunnen maken hihi. De hoeveelheid eettentjes, cafés en kermisattracties hield gewoon niet op. Aan het einde van het terrein stond ook nog een Giant Wheel, best hoog. Twijfel twijfel, zullen we daar in gaan? We zijn er immers nu en waarschijnlijk maar één keer, dat moeten we meemaken, maar de rij is zo lang en de prijs is duur...laten we er een nachtje over slapen en anders morgen terugkomen...zo stonden er drie twijfelende types onderaan dat hoge reuzenrad - waarvan één met hoogtevrees. Laten we maar snel verder lopen...


O ja nieuw spel tijdens de vakantie, spot de leukste dude. HAHA. Deze is helaas niet zo scherp, maar in de toekomst wil ik nog meer genieten en de tijd nemen om ergens te gaan zitten en van de omgeving en de mensen (HA!) te genieten in plaats van als een gestresste toerist door de stad te rennen. Geniet van het moment en van het uitzicht! Hahaha. JA toch (:


Je kon zelfs je eigen marshmallows roosteren boven een vuurtje. Check ook die vrouw met haar fancy jurk en haar hippe sportschoenen hihi.
 
 (gemaakt door Dagmar)

Naast uilen, heb ik tegenwoordig iets met rendieren/ herten. Kijk nou hoe leuk ze die hele markt en kermis aangekleed hebben. Schattig toch santa's reindeer in the middle? Jeej en laat ik nou net een paar weken geleden mijn eigen hertengewei hebben gekregen van mijn zus en zwager, zo cool! (:
Ik dwaal af, terug naar Hyde Park. Ondanks de drukte was het wel heel gezellig met al die mensen, er hing een leuke sfeer. Toeristen, verschillende soorten inwoners van Londen je zag van alles voorbijkomen.

Dat was dag één, nu is de vraag zijn we terug gegaan en in dat Giant Wheel gestapt? Yes we did! De tweede dag was het een stuk rustiger, dus we konden zo in een bakkie stappen. O ja ik vergeet helemaal dat we voordat we de hoogte in gingen voor een scherm gedreven werden en dat een dude een foto van ons ging maken. Gek genoeg snapten we niet helemaal wat er gebeurde dus stonden we heel verbaasd en erg wantrouwend op de foto...met een gezicht dat zegt: "What the hell is happening right now?" HAHA. Dus dat hebben we snel achter ons gelaten en de foto natuurlijk niet gekocht LOL.
Eenmaal in het bakkie renden (nou ja rennen dat kon natuurlijk niet gezien het gebrek aan ruimte) Dagmar en ik heen en weer door het bakkie om alles te kunnen zien terwijl Arzu rustig bleef zitten, want ja zij is dus degene met hoogtevrees. Goed dat je er in geweest bent Arzu! Weer een overwinning hihi.


Nog een heel gedoe om een kaartje te kopen trouwens. Nadat Arzu probeerde bij een kraampje  kaartjes te kopen en weggestuurd werd ergens anders heen, waren we weer verbaasd. Huh maar waarom krijgen die andere mensen dan wel kaartjes? HUH. Eigenwijs als we zijn probeerden Dagmar en ik nogmaals een kaartje te kopen bij dezelfde man, zonder resultaat. Hij stuurde ons met een vaag handgebaar ergens de verte in, ja daar rechts naast de ingang. Uhmmm?? We willen gewoon in dat Giant Wheel man! Dus na het volgen van zijn aanwijzingen kwamen we uiteindelijk toch bij een kraampje dat ons wel het juiste kaartje wilde verkopen. Weird...maar goed we zijn er nu helemaal klaar voor. Met drie camera's in de aanslag rolden we het bakkie in.
Tot slot hebben we nog een hele tijd zitten luisteren - in de kou met mijn plastic jassie, niet slim, helemaaaal geen goed idee - naar een coverbandje. Een erg leuk coverbandje wat zorgde voor een leuke sfeer zo om de kerstboom op het pleintje. Het was het waard, toch...?


You Might Also Like

1 reacties

  1. ik moeste paar keer lachen, echt die giant wheel..kan niet geloven dat ik toch heb gedaan. Maar blij dat ik ook heb gedaan. Oh die hot chocolate with Bailyes...dat was erg lekker. Die coverband was amazing too. Alles was leuk man.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe